Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков каза в петък, че много хора

...
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков каза в петък, че много хора
Коментари Харесай

Кремъл: Много хора призовават Путин да се кандидатира на президентските избори

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели  в петък, че " доста хора " приканват президента Владимир Путин да се кандидатира за нов шестгодишен мандат през март и че Путин ще разгласи решението си, " когато сметне за уместно ", предава " Ройтерс ".

Централната изборна комисия на Русия заяви в петък, че изборите .

Путин, който се чака да се кандидатира още веднъж. Шест източника споделиха на Ройтерс предишния месец , че , ход, който ще го задържи на власт най-малко до 2030 година

С опозиционния политик  и други критици в чужбина след продължителни репресии против тях, Путин не е изправен пред сериозна политическа конкуренция вкъщи.

На въпрос в петък за резултата от изследване, извършено от подкрепяна от страната социологическа компания, в което 70% от респондентите споделят, че Путин би трябвало да се кандидатира за още един мандат,  Песков сподели:

" Путин ще разгласи своето решение, когато сметне за уместно и оправдано. Това ще бъде напълно негово решение. Путин постоянно е разчитал на поддръжката на народа в работата си. Основният му интерес е да усъвършенства благосъстоянието и стандарта на живот на нашите хора. "

Песков добави, че руснаци от цялата страна и в разнообразни възрастови категории са се свързали преди сесията за въпроси и отговори на Путин с обществеността идната седмица, с цел да изразят своята поддръжка.

" Много хора приканват Путин да се кандидатира и да продължи да бъде държавен глава, декларирайки цялостната си поддръжка. Това се вижда ", сподели Песков.
 Игор Гиркин - Стрелков няма да е съперник на Путин
Игор Гиркин - Стрелков няма да е съперник на Путин

Съдът удължи с шест месеца задържането на съветския националист
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР